„SOL Baltics“ darbuotojai – kas jie?

19. balandžio 2016

Kas yra svarbu valymo versle? Pirmiausia – rezultatas, kurį gauna klientas. O rezultatų galima pasiekti tik kalbantis ir bendraujant, nes darbą atlieka žmonės. Paslaugas teikiančių žmonių nuotaika yra daug lemiantis faktorius, nes gera atmosfera  leidžia dirbti sklandžiai ir pasiekti nustatytų tikslų. Būtent todėl „SOL Baltics“ rūpinasi savo darbuotojais ir jų motyvacija, tačiau kai kas labai priklauso ir nuo Jūsų, mūsų klientų.

„SOL Baltics“ darbuotojai – kas jie?

Darbuotojus motyvuoja atlyginimas, kompetentingas vadovas, mokymai, jam turi būti suteiktos kokybiškos darbo priemonės ir apranga. Tuo pasirūpiname mes, „SOL Baltics“. Tačiau yra ir dar vienas svarbus momentas – darbo aplinka. Valytojai dirba mūsų klientų patalpose, tad ir jų nuotaika bei savijauta labai priklauso būtent nuo to, kaip yra sutinkami, kaip su jais elgiamais ir bendraujama. Dėl to norime šiek tiek papasakoti apie mūsų darbuotojus, kurie teikia valymo ir patalpų priežiūros paslaugas jūsų verslui. Kokie tai žmonės?

Darbas valymo įmonėje nėra lengvas – tiek fiziškai, tiek ir emociškai. Pavyzdžiui, Rygos oro uoste dirbantis žmogus per savo pamainą nueina vidutiniškai 12 km atstumą. Tai nėra tiesiog malonus pasivaikščiojimas – tenka daug lenktis, stumti gan sunkų vežimėlį su įrankiais. Beje, „SOL Baltics“ darbuotojo darbo rinkinį sudaro net apie 30 įvairių valymo įrankių, prietaisų ir buitinės chemijos priemonių. Tik pagalvokite, ar kiekvienam iš mūsų tenka savo kasdieniame darbe patirti tokį fizinį krūvį ir pasitelkti tokį skaičių darbo priemonių bei tinkamai jas panaudoti skirtingais atvejais?

Valymo versle dirba labai skirtingi žmonės. Tai ir jaunimas, kuris neturi darbo patirties, tačiau nori uždirbti savo pirmuosius pinigus, ir vietinės kalbos nemokantys žmonės, kuriems kyla bendravimo kliūčių, pensininkai, kuriems svarbu „išeiti į žmones“, pabendrauti. Kai kurie dirba valytojais norėdami prisidurti prie savo algos pagrindiniame darbe. Tai – išsilavinę žmonės, kuriems tenka dirbti papildomai, pavyzdžiui, mokytojai, medicinos darbuotojai. Šį darbą dirba ir tokie žmonės, kuriems nesusiklostė gyvenimas, jie tiesiog nesurado savo vietos. Dalį dienos kartais nusprendžia dirbti žmonės su įvairia negalia. Yra laisvės atėmimo bausmę atlikusių žmonių, kurie yra vieni iš lojaliausių darbuotojų, labai mylinčių ir vertinančių savo darbą.

Visi jie skirtingi ir visi yra žmonės, kurie tikisi šilto, malonaus bendravimo. „SOL Baltics“ darbuotojų darbo vieta yra jūsų bendrovė, tad nepagailėkite jiems šypsenos, šilto pasveikinimo, ir jie atsidėkos Jums nuoširdžiu ir kokybišku darbu!