„SOL Baltics“ vertina savo darbuotojus ir įvairovę

29. gegužės 2024

Įvairovė mums svarbi. Kiekvienas darbuotojas yra unikalus ir turi savo patirtį, žinias ir įgūdžius. Tikime, kad įvairovę vertinanti komanda dirba produktyviai ir darniai. Mūsų skirtumai yra kur kas daugiau nei tik žodžiai.

Nuo 2020 metų „SOL“ didžiuojasi savo ženklu „Gerbiame skirtumus“. Jis rodo, kad kuriame įtraukią darbo aplinką ir palaikome savo darbuotojus. Šis ženklas mums vėl suteiktas 2024–2026 m. laikotarpiui.

Darbuotojai yra didžiausia „SOL“ vertybė. Rūpinamės, kad mūsų veikla būtų tvari ir atsakinga, gerbiame žmonių skirtumus. Įvairovė mums nėra tik šūkis, tai yra neatsiejama mūsų įmonės DNR dalis.

„SOL“ įkurta 11 narių tikslinė grupė, kuri rūpinsis įvairovės ir įtraukties klausimais. Šios grupės užduotis – sukurti strategiją ir veiksmų planą, kad mūsų darbo aplinka būtų dar geresnė.

Tikslinė grupė ateinantiems dvejiems metams išsikėlė penkis pagrindinius tikslus:

  1. Informuotumo apie įvairovę didinimas.
  2. Įtraukesnio įdarbinimo proceso kūrimas.
  3. Skirtingų lyčių darbuotojų užmokesčio skirtumo stebėjimas.
  4. Informuotumo apie sistemą, skirtą pranešti apie diskriminaciją, didinimas.
  5. Darbuotojų psichinės sveikatos palaikymas.

Įvairovės ir įtraukties skatinimas yra nuolatinis „SOL“ procesas. Tikslinės grupės ir vadovybės pastangomis „SOL“ taps dar sėkmingesne ir inovatyvesne įmone, kurioje vertinamas kiekvienas. Tai mūsų indėlis į visuomenę, kurioje kiekvienas jaučiasi gerbiamas ir pripažintas. Kartu sukursime teigiamus pokyčius.