Palaikome tuos, kuriems šis metas sunkus ir sudėtingas

22. gruodžio 2022

Jau daug metų „SOL Baltics“ puoselėja tradiciją padėti tiems, kam gyventi sunkiau.

Nedovanojame Kalėdinių dovanų klientams, partneriams ar darbuotojams, o padedame tiems, kuriems labiausiai reikia pagalbos. Pastaraisiais metais Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje padėjome daugiavaikėms šeimoms, pagalbos moterims įstaigoms, vaikų kaimams, senelių namams, gyvūnų prieglaudoms ir kitiems pagalbos reikalingiems žmonėms. Kiekvienas „SOL“ darbuotojas gali didžiuotis, kad jis taip pat prisidėjo prie šių gerų darbų.

Šiais metais „SOL“ paramą skyrė Ukrainai ir jos žmonėms. Aukojome pinigų organizacijoms, teikiančioms pagalbą Ukrainai, ir suteikėme darbo beveik 300 karo pabėgėlių. Mūsų darbuotojai padėjo nuo karo bėgantiems žmonėms asmeniškai, pasiūlydami jiems apsistoti savo namuose, parūpindami būtiniausių daiktų – drabužių batų, patalynės, higienos reikmenų ir juos pristatydami. Asmeniškai susisiekėme su „SOL“ dirbančiais karo pabėgėliais, išsiaiškinome jų poreikius ir galimybes, kai tik buvo įmanoma, stengėmės rasti individualius sprendimus jų šeimoms.

Ukrainos žmonėms ir toliau reikia mūsų paramos. Jei norite pagelbėti asmeniškai, lengviausia tai padaryti pasidomėjus, galbūt su jumis dirba karo pabėgėlis, kurio vaikui reikėtų šiltų batų, žieminės striukės ar vilnonių kojinių. Padėti galite aukodami pinigus arba daiktais, kuriuos renka vietinė organizacija ir siunčia į Ukrainą.

Esame stiprūs kartu!