PAXXO – taupus ir gamtai draugiškas šiukšlių maišas

13. gegužės 2016

Ar esate matę 100 metrų ilgio šiukšlių maišą? Jo ilgis – ne vienintelis išskirtinumas. Mūsų bendrovė siekia užtikrinti veiksmingą ir ekologišką atliekų surinkimą, todėl savo darbe pasitelkiame Švedijos gamintojo PAXXO „Longobin“ ir „Longostand“ šiukšlių maišų sistemą. Tai – higieniškas, efektyvus ir taupus atliekų tvarkymo sprendimas.

Vienas iš didžiausių PAXXO šiųkšlių maišo privalumų – maišo dydis yra reguliuojamas atsižvelgiant į atliekų kiekį. Tai gali būti ir pats mažiausias, ir pats didžiausias šiukšlių maišas – jūs patys pasirenkate dydį. Taigi, tausojate gamtą. Taupote ir savo laiką, nes jūsų šiukšliadėžė gali būti ištuštinta vos per kelias sekundes.

Jokio kontakto su šiukšlėmis – maišas keičiamas ir uždaromas iš išorės, todėl tai higieniška ir patogu. Jis pagamintas iš itin tvirto plastiko ir nekyla pavojaus, kad suplyš nuo šiukšlių svorio. Pro jį visiškai neprasisunkia skystis. Taip pat galima rinktis įvairaus dizaino ir konstrukcijos maišo laikiklius arba šiukšlių dėžes.

Šis atliekų tvarkymo sprendimas gali būti pritaikytas pačiuose įvairiausiuose verslo sektoriuose – mažmeninėje prekyboje, gamyboje, medicinoje, maisto pramonėje, statybose ir bet kuriame kitame. Jei manote, kad Jūsų įmonei būtų naudinga ekologiška atliekų surinkimo sistema, kreipkitės į mus išsamesnės informacijos!