„SOL Baltics” – didžiausia valymo ir patalpų priežiūros bendrovė Baltijos šalyse

01. kovo 2016

„SOL Lietuva“, „SOL Latvija“ ir „SOL Estija“ pasitiko 2016 m. susijungdamos į vieną bendrovę „SOL Baltics”, kuri tapo didžiausia Baltijos valstybėse turto priežiūros įmone. Metinė bendrovės apyvarta viršija 23 mln. eurų, joje dirba 2500 darbuotojų.

Tikime, kad suvienyta vadovų ir darbuotojų komanda leis mums dar geriau aptarnauti savo klientus, dirbančius Baltijos šalyse. Tai itin aktualu dviejose arba visose trijose Baltijos valstybėse dirbančioms įmonėms – jos bendraus su vienu paslaugų vadovu, visose vietose bus užtikrinamos tokio paties lygio paslaugos.

Dar vienas svarbus šio sprendimo privalumas – savo patirtį bei žinias galėsime lengviau perkelti į kitas šalis. Pavyzdžiui, nuo šių metų pradžios „SOL Baltics” pradėjo teikti valymo ir patalpų priežiūros paslaugas Rygos oro uoste. Pradėdami dirbti Rygoje, pasitelkėme patyrusią ekspertų komandą iš Estijos, kuri turi sukaupusi 5 metų darbo patirtį Talino oro uoste. Toks darbo organizavimas leido greitai ir efektyviai pradėti teikti paslaugas naujame objekte.

Tai – tik vienas iš pavyzdžių, kaip šis sprendimas susijungti padeda mums pateisinti klientų lūkesčius bei poreikius. Pasitelkę savo 2500 darbuotojų, esame pajėgūs teikti sudėtingiausias paslaugas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Mūsų bendrovė kasdien visose Baltijos šalyse prižiūri maitinimo ir apgyvendinimo įstaigas, vandens parkus, prekybos centrus, lėktuvus, laivus, traukinius, jėgaines, finansų įstaigas, maisto, elektronikos, metalo ir medžio pramonės infrastruktūras, kurių valymas reikalauja specifinių žinių. SOL paslaugomis naudojasi SEB, „Swedbank”, „Elisa”, „Carlsberg”, „Telia”, „Technopolis”, „Viking Line”, „Estonian Railway”, Estijos ginkluotosios pajėgos, „Solaris” ir „Mustamäe” prekybos centrai, „Statoil”, TNT logistikos centras ir kt.