SOL dalyvauja tarptautiniame projekte INSTA800

21. vasario 2020

SOL Baltics (Latvija) pasiūlė nuostabią galimybę būti vienu iš tarptautinio projekto „Efektyvus, poreikiu pagrįstas valymas“ INSTA800 (Cost Effective, Need Based Cleaning – INSTA800) (2019-1-EE01-KA202-051703-01) partnerių, kurį bendrai finansuoja Europos Sąjungos programa „Erasmus+“.

Projektas vyks nuo 2019 m. rugsėjo 1 d. iki 2022 m. rugpjūčio 30 d.

Projektu siekiama 3 pagrindinių rezultatų:

  1. INSTA800 vartotojo patirties planavimas, pabrėžiant patirtį ir netinkamą standarto naudojimą, jų sukeltas sąlygas ir tai, ko iš jų galima išmokti. Tuo remiantis bus parengti INSTA800 naudojimo principai, kurie bus viešai prieinami anglų kalba ir oficialiomis visų šalių partnerių kalbomis. Manome, kad tai bus naudinga naujiesiems standarto vartotojams, o patyrę standarto vartotojai galės mokytis iš kitų šalių patirties.
  2. Mes parengsime valymo laiko matricas penkioms standartinėms patalpoms, atsižvelgdami į nešvarumų lygį iki valymo ir kokybės standartą, kurį reikia pasiekti. Šiuo tikslu kelete šalių bus atlikta 1 200 valymo bandymų, siekiant įsitikinti laiko tikėtinumu. Dažnai užduodamas klausimas, kokią įtaką 3 ar 4 lygio pasirinkimas turi valymo trukmei ir kainai. Tikimės, kad valymo laiko matricos pateiks objektyvius atsakymus į šį klausimą.
  3. Efektyvios INSTA800 2, 3 ir 4 žinių lygio mokymo programos ir metodai. 2022 m. pavasarį vykdysime eksperimentinius mokymus. Taip pat tikimės pateikti efektyviausius būdus, kaip apmokyti standarto vartotojus, kad jį naudoti būtų lengviau.

Projekto partneriai:

Jeigu Jus domina efektyvus valymas, kai didžiausias dėmesys skiriamas rezultatui, sekite projekto veiklą projekto Facebook puslapyje ir internetinėje svetainėje.