SOL partnerystė su pirmaujančia sveikatos priežiūros klinika Lietuvoje

25. rugsėjo 2024

Sėkmingos verslo partnerystės pagrindas – bendras įsipareigojimas siekti aukščiausio rezultato. Mūsų bendradarbiavimas su „InMedica“ Lietuvoje yra puikus to pavyzdys. Šiam partneriui pastaruosius trejus metus SOL teikė įvairias paslaugas, daugiausia valymo ir techninės priežiūros paslaugas Kaune, Klaipėdoje ir Tauragėje.

„InMedica“ – tai sveikatos priežiūros klinikų tinklas, teikiantis įvairias paslaugas daugelyje Lietuvos miestų. Klinikose daug dėmesio skiriama lankytojų saugumui, todėl patalpos dezinfekuojamos kelis kartus per dieną. „InMedica“ tikslas – užtikrinti, kad pacientai, lankydamiesi jų klinikose, jaustųsi saugiai ir patogiai, o SOL didžiuojasi galėdama prie to prisidėti savo paslaugomis.

Algirdas Vilimas, „InMedica“ turto ir transporto skyriaus vadovas.

Šiuo metu trijuose „InMedica“ pastatuose Kaune, Klaipėdoje ir Tauragėje prižiūrime apie 2 900 m² dydžio plotą. Pagrindinis SOL kontaktinis asmuo iš „InMedica“ Algirdas Vilimas yra Turto ir transporto skyriaus vadovas ir jis mielai sutiko pasidalyti savo bendradarbiavimo su mumis patirtimi.

„SOL paslaugos mums nepakeičiamos“, – teigia Algirdas. – Jūsų pritaikyti sprendimai užtikrina, kad mūsų nekilnojamasis turtas išliktų geriausios būklės, todėl galime sutelkti dėmesį į kitus verslo prioritetus.“ Jo nuomone, per visą partnerystės laikotarpį SOL paslaugų poveikis buvo akivaizdus.

„InMedica“ pastato Klaipėdoje plotas – 1 300 kv. m.

Algirdas pateikė pavyzdį: Klaipėdoje „SOL Baltics“ komanda greitai ir efektyviai reagavo į netikėtą patalpų užliejimą. Jis puikiai prisimena incidentą ir giria SOL greitą reagavimą bei komandos profesionalumą: „Visi – nuo vadovų iki santechnikų – darė viską, kas nuo jų priklausė, kad suvaldytų situaciją. Greiti SOL veiksmai ir pagrįsti sprendimai ne tik sumažino prastovų trukmę, bet ir padėjo mums sklandžiai sugrįžti į darbą.“

Vienas iš pagrindinių veiksnių, lėmusių ilgalaikius santykius su „InMedica“, yra SOL įsipareigojimas siekti tvarumo ir naujovių. Klientas vertina mūsų pateiktus individualius sprendimus – nuo vandens nuotėkio detektorių iki naujoviškų techninės priežiūros technologijų, užtikrinančių sklandesnį darbą. „Nuo tada, kai pradėjome bendradarbiauti su SOL, mūsų nekilnojamasis turtas yra pastebimai švaresnis, o techninės sistemos veikia efektyviau, todėl sumažėjo nuomininkų ir darbuotojų nusiskundimų“, – sako Algirdas.

„InMedica“ vertina tai, kad galime pasiūlyti visapusišką jų nekilnojamojo turto priežiūros sprendimą.

Sėkmingam bendradarbiavimui svarbiausias yra bendravimas, kuris tarp mūsų komandų vyksta sklandžiai. „SOL komanda reaguoja laiku, profesionaliai ir greitai sprendžia visus rūpimus klausimus“, – priduria kliento atstovas.

Žvelgiant į ateitį, „InMedica“ klinikose tvarumas tampa vis svarbesniu prioritetu. Partnerystei plėtojantis, abi šalys išbando naujas ekologiškas technologijas ir atliekų mažinimo iniciatyvas, taip dar labiau prisidėdamos prie įsipareigojimo tausoti aplinką. „Norėtume, kad energijos taupymo sprendimų ir tvarumo srityse būtų dar daugiau naujovių“, – pabrėžia Algirdas.

Paklaustas, ar rekomenduotų mus kitoms įmonėms ar nekilnojamojo turto savininkams, klientas nedvejoja. „Taip, labai rekomenduoju SOL. Jūsų profesionalumas, naujovės ir įsipareigojimas tenkinti klientų poreikius lemia, kad SOL yra idealus partneris nekilnojamojo turto priežiūros srityje.“

SOL didžiuojasi partneryste, kurią užmezgėme su „InMedica“, ir tikimės, kad ir toliau augsime kartu su jų verslu, teikdami aukštos kokybės ir tvarius sprendimus, pritaikytus jų poreikiams.