„SOL Baltics“ ir „Telia“: pasirinkę visų paslaugų sprendimą siekiame aukštesnio lygio

24. rugpjūčio 2023

Per pastaruosius penkerius metus „SOL Baltics“ iš esmės perėjo prie „Telia“ teikiamų įvairiapusių paslaugų. Tai visiškai pakeitė įmonės IT poreikių administravimą, sutelkiant dėmesį ne tik į problemų sprendimą, bet ir į jų prevenciją. IT paslaugas, kurios anksčiau buvo užsakomos iš mažų įmonių, pakeitė efektyvi „Telia“ partnerystė.

Prieš pradėdama bendradarbiauti su „Telia Estonia“, „SOL“ naudodavosi mažų įmonių individualizuoto konsultavimo paslaugomis, tačiau tai pasirodė netvaru. Didėjant problemoms ir vis dažniau keičiant paslaugų teikėjus, reikėjo ieškoti naujo sprendimo.

„Telia“ pasiūlė naujų idėjų, kurios atitiko specifinius „SOL Baltics“ poreikius. Jie parodė, kad gali ne tik spręsti problemas, bet ir užkirsti joms kelią, kaip tai daro „SOL Baltics“ savo srityje. Dabar su „Telia“ bendradarbiaujame visose Baltijos šalyse.

Naujasis požiūris suteikė nemažai privalumų. „SOL Baltics“ atlaisvino savo serverio vietos, sutaupydama pinigų plėtros ir atsinaujinimo išlaidoms. Į „Telia“ teikiamas visapuses paslaugas dabar įeina ir techninė įranga, suteikianti stiprią apsaugą nuo kibernetinių atakų.

Bendradarbiaujant su „Telia“ visas darbas vyksta sklandžiau: naujos darbo priemonės greitai pasiekiamos, prieiga supaprastinta, o naujų darbuotojų kompiuterių konfigūravimas automatizuotas. Pradinės darbuotojų abejonės dėl „Telia“ pagalbos paslaugų virto pasitikėjimu ir geresniais kompiuteriniais įgūdžiais.

Visi šie rezultatai rodo, kaip „SOL Baltics“ ir „Telia“ suvienijus pajėgumus, įmonės veikla pakilo į aukštesnį lygį. Skaitykite išsamiau ilgesniame straipsnyje, kaip „SOL“ pasirinktas visų „Telia“ paslaugų sprendimas ir bendradarbiavimas padėjo pasiekti didesnę sėkmę. Daugiau skaitykite čia.