Buhalterė, kuri darbe randa laimę ir jaunystę

30. gegužės 2024

Laimutė dirbti buhaltere pradėjo Yglėje, kuri vėliau įsiliejo į SOL kompaniją. Nors oficialiai ji SOL dirba jau 10 metų, iš tiesų toje pačioje kėdėje darbuojasi jau 16 metų.

Laimutė save apibūdina vienu žodžiu – gyvenimo džiaugsmas

Paklausus, kaip jaučiasi SOL, Laimutė nusišypso „SOL kolektyve – kaip šeimoje. Pasikeitus vadovams dirbti maloniau, jie labiau vertina tave kaip žmogų. Su kolegomis pasikalbame apie viską, pasiguodžiame, pasidžiaugiame. Kartu dirbantys kolegos linksmi, turi gerą humoro jausmą.“

Save Laimutė apibūdina vienu žodžiu – linksma. Jei dirba, būna rimta, susikaupusi, nes darbas atsakingas, bet per pertrauka mėgsta būti tarp kolegų, kartu juokauja. „Aš jau vyresnio amžiaus, bet man patinka dirbti su jaunesniais kolegomis. Man įdomus jų požiūris, kaip bendrauja tarpusavyje. Tada ir pati jaučiuosi jaunesnė“.

Laimutei patinka keliauti su draugais

Kai Laimutei buvo 27 m. mirė jos vyras ir ji liko viena, su dviejų metų sūneliu. Buvo sunku vienai auginti sūnų ir dirbti, bet tai kad nepasidavė ir išliko stipri – didžiausias jos pasiekimas. Dabar, kai viskas jau nusistovėję, Laimutė daug laiko skiria savo pomėgiams – daug skaito, klauso įvairios muzikos, nuo roko, liaudies muzikos iki klasikos kūrinių. Mėgstamiausia muzikos grupė – „The Roop“. Be apsilankymų koncertuose, teatre, kino salėse, Laimutei labai patinka keliauti. Kadangi mylimo vyro šalia nėra, dažniausiai keliauja su draugėmis.

10-ties metų jubiliejaus proga gautą kelionių dovanų čekį Laimutė planuoja panaudoti atostogoms Turkijoje kartu su sūnumi kitais metais. Šių atostogų ji laukia labiausiai.