I-Mop valymo įrankis, atstojantis valymo mašiną

17. spalio 2016

Šis inovatyvus valymo įrankis pakeis valymo paslaugų industriją taip, kaip „Iphone” pakeitė mobiliųjų telefonų pasaulį. Kompaktiškiausias pasaulyje plaunantis ir džiovinantis įrenginys, yra itin manevringas, lengvas ir patogus. Jį galima pasitelkti biuruose ir patalpose, kur įprastinės plovimo mašinos negali būti naudojamos.

Didžioji dauguma paviršių iki šiol vis dar yra plaunama rankiniu būdu – naudojant vandens kibirą ir šluostę, nes plaunančios ir džiovinančios mašinos gali dirbti tik dideliuose atviruose plotuose. I-Mop pakeičia įprastinį vandens kibirą ir šluostę ir užtikrina tokio pat lygio valymo kokybę, kaip didelės valymo mašinos.

Su I-Mop darbas atliekamas greitai ir efektyviai – šis įrenginys per valandą gali išvalyti 1000 kv. metrų plotą. Jis nepalieka nešvarių juostų ant grindų, plauna ir džiovina tuo pačiu metu – todėl grindys iškart tampa sausos. Tai itin svarbu viešose patalpose, kur drėgnos grindys kelia didelį traumų pavojų.

Įrenginys veikia su baterijomis, todėl dirbant su juo netrukdo besipainiojantys laidai. Jis labai lengvas, o valdyti jį itin paprasta ir patogu. Su juo galima pasiekti tolimiausius kampelius, jis lengvai pernešamas į skirtingas darbo vietas. Biuruose ir ankštose patalpose – tai nepamainomas įrankis pasiekti tobulai švarai.