Saugesnis valymo planas luminometro pagalba

18. birželio 2020

Aplink mus esantis pasaulis pasikeitė, akimirkai ar ilgesniam laikui, mes to dar nežinome. Visgi vis svarbesniu yra tapusi higiena ir aplink mus esanti švara. Suprantama, visi norime daugiau saugumo. Patvirtinimo, kad tai, kas atrodo švaru, ir yra švaru. Tuo tikslu „SOL Baltics“ įsigijo paviršiaus švarumo matavimo prietaisą – luminometrą, kad „Ultrasnap“ testų pagalba būtų galima išmatuoti mikroorganizmų skaičių ant paviršių. „Ultrasnap“ yra ypač jautrus ATP testas, skirtas išvalytų paviršių ir nuplautų instrumentų švarumui nustatyti.

Pirmieji eksperimentai suteikė daug informacijos – pavyzdžiui, per dieną biuro kavos aparato jutiklinis ekranas gali tapti labai nešvarus, ant jo gali būti daug bakterijų, tuo tarpu unitazo paviršiai yra švaresni, nei manėme. Posėdžių salės spintelių paviršiai dažniausiai yra švarūs, tačiau ant stalinių paviršių jau yra pačių įvairiausių mikroorganizmų.

Norint užtikrinti saugią aplinką, reikia kuo daugiau dėmesio skirti valymui, apgalvoti veiksmus ir tik tada pradėti veikti. Tai vienintelis būdas padėsiantis efektyviai išvalyti bei tausoti aplinką.

Nešiojamo matuoklio pagalba SOL turi galimybę imti mėginius nuo visų paviršių Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Atlikus testus luminometru, galėsime sudaryti geriausią Jūsų darbo vietos valymo planą.

Klauskite pasiūlymo: