Valymas yra svarbesnis kaip niekada anksčiau

16. kovo 2020

Mieli klientai!

Esant paskelbtai ypatingajai padėčiai, Bendrovė „SOL Baltics“ ir toliau vykdo savo sutartinius įsipareigojimus ir teikia kasdienines paslaugas.

Valymas šiuo metu yra svarbiausia veikla visame pasaulyje. Vienintelis svarbus dalykas, kurį privalome visi daryti – yra rūpintis asmenine higiena ir kiek galima apriboti socialinius kontaktus. Kasdieninė švara yra labai svarbi norint išvengti virusų.

Prašau visų labai rimtai žiūrėti į darbo patalpų valymą. Dezinfekavimo medžiagos, žinoma, yra puikus pagalbininkas, tačiau jų apsauginis poveikis tęsiasi tik kelias minutes, kai kuriais atvejais, valandas – nepamirškite, kad dezinfekavimo medžiaga yra veiksminga tik ant švarių paviršių. Geriausia prevencinė priemonė yra kasdieninis ir reguliarus valymas mikropluošto šluoste, net ir tada, kai jūsų darbinėse patalpose nėra įprasto skaičiaus darbuotojų ir klientų.

Kai kurie klientai sumažino naudojamų patalpų skaičių, taip pat pageidauja apriboti valymo dažnumą. Įprastomis sąlygomis tai būtų logiškas žingsnis, tačiau esant šiandieninei padėčiai, tai tiesiog neįsivaizduojama. Virusų plitimo metu kasdieninis valymas (ypač, liečiamų paviršių valymas) ir asmeninė higiena yra itin svarbūs veiksniai. Valyti reikia reguliariai ir turi būti nuvalomas kuo didesnis plotas.

Rekomenduoju mums pasikonsultuoti su jūsų SOL kontaktiniu asmeniu, kaip ypatingos padėties metu palaikyti tinkamą švarą. Reguliarų valymą būtina tęsti. Kai kuriais atvejais dažnio apribojimas yra suprantamas, tačiau būtina dažniau valyti liečiamus paviršius arba atlikti generalinį valymą. Tuo metu, kai jūsų darbinėse patalpose yra mažiau darbuotojų ir lankytojų, valytojas gali atlikti patalpų, kuriose nėra žmonių generalinį valymą.

Būtinai susisiekite su SOL kontaktiniu asmeniu ir susitarkite dėl papildomų priemonių.

Saugokite savo sveikatą

Rinel Pius
CEO
„SOL Baltics“