SOL išplėtė savo veiklą Švedijoje įsigydama „DS Facility Management“

21. liepos 2021

„Solreneriet AB“, priklausanti SOL grupei, įsigijo švedų kompaniją „DS Facility Management“ (DSFM), teikiančią valymo ir turto priežiūros paslaugas. Šis sandoris yra dalis SOL strategijos plėsti savo veiklą ir sustiprinti SOL galimybes teikti valymo ir turto priežiūros paslaugas Švedijoje.

Tina Wessman Hellstadius ir toliau vykdys generalinio direktoriaus pareigas, o DSFM savininkas ir įkūrėjas Davidas Ståhlas bus atsakingas už įmonės pardavimus ir rinkodarą. Po pirkimo sandorio „Solreneriet“ pavadinimas pasikeitė į „SOL Facility Services AB“.

– Pirkimo sandoriu ateityje galėsime užtikrinti savo klientams platesnį nekilnojamojo turto priežiūros paslaugų spektrą. Mes gerąja prasme vienas kitą papildome ir stipriname. Įsigijimas taip pat leidžia išplėsti savo veiklos sritį Švedijoje, – sako Tina Wessman, „SOL Facility Services AB“ generalinė direktorė.

DSFM buvo įkurta 2012 m. daugiausia dėmesio skiriant nekilnojamojo turto priežiūros paslaugų teikimui komercinėse patalpose. Davidas Ståhlas labai džiaugiasi, kad kompaniją įsigijo SOL, kurios ilgametė patirtis šioje srityje ir atsakingas požiūris DSFM darbą iškelia į dar aukštesnį lygmenį: „Kartu mes turime galimybę pasiūlyti savo klientams dar išsamesnius paslaugų paketus.“

„SOL Palvelut Oy“ valdybos pirmininkas Juhapekka Joronen yra labai patenkintas pokyčiais: „Po didelių iššūkių turime organizaciją Švedijoje ir platų paslaugų spektrą. Švedijos rinkai yra būdinga maža paslaugų marža, todėl  reikalinga didelė paslaugų apimtis. Dabar esame pasirengę sparčiam augimui.“

DSFM darbuotojai bus perkelti į „SOL Facility Services AB“, o po susijungimo Švedijos įmonėje darbuotojų skaičius padidės iki 700.